Pakeisti šrifto dydį

Naujos temos kūrimasAtsakymo rašymas Puslapis 11   [ 9 pranešimai(ų) ]
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: nepaaiškinami atsitikimai..
StandartinėParašytas: Pir Lap 02, 2009 5:22 pm 

Sveiki ;)
Norėjau paklausti gal kas galėtų paaiškinti keistus atsitikimus, kurie nutinka mano namuose, nes tam, kas darosi tiesiog nerandu paaiškinimo..
Šiandien grįžusi namo nieko neįprasto nepastebėjau. Kaip visada nuėjau į savo kambarį, pasidėjau daiktus ir išėjau valgyti. Po kokių 15 min. mama pasikvietė mane, nes atidariusi mano kambario duris pamatė puodelio šukę, kuri buvo trikampio formos ir gulėjo kambario viduryje. Tačiau puodelis stovėjo ant veidrodžio net nepajudintas. Matosi, kad puodelis dužo iš viršaus tik niekaip nesuprantu kaip tai galėjo atsitikti..
Nes ir prieš metus dužo sekcijos stiklas į tris trikampius..
Gal kas galėtų paaiškint kaip tai galėjo atsitikti. Ar bent jau žino į ką būtų galima kreiptis tokiais atvejais..

Į viršų
 Atsijungęs  

Pranešimo tema: Re: nepaaiškinami atsitikimai..
StandartinėParašytas: Ant Lap 03, 2009 9:55 am 

tau reiketu paskaityti mistiku knygas,dar pasiteirauti kokiu ezoteriku,jie turbut zino tokiu ivykiu reiksmes :idea: zinai,bet siaip tai gali buti tik atsitiktinumas :?

Į viršų
 Atsijungęs  

StandartinėParašytas: Ant Lap 03, 2009 12:18 pm 
Vartotojo avataras

O aš manau, kad reikėtų rimtai susirūpinti tokiais reiškiniais, kol neprasidėjo rimtesni nesklandumai. Siūlyčiau pasikviesti kunigą, kad pašventintų namus ( apvalytų nuo blogų dvasių).

Į viršų
 Atsijungęs  

StandartinėParašytas: Ant Lap 03, 2009 12:44 pm 

na,as kunigau galiomis nelabai pasitykiu,bet va kritiskai mastantis zmogus gali ir pats isanalizuoti tai,kas vyksta.Svarbiausia nepulti i panika :idea: Be abejo gali padeti zmones susidure su tokiais reiskiniais.

Į viršų
 Atsijungęs  

StandartinėParašytas: Ant Lap 03, 2009 1:46 pm 
Vartotojo avataras

mantea rašė:
Sveiki ;)
atidariusi mano kambario duris pamatė puodelio šukę, kuri buvo trikampio formos ir gulėjo kambario viduryje. Tačiau puodelis stovėjo ant veidrodžio net nepajudintas. Matosi, kad puodelis dužo iš viršaus tik niekaip nesuprantu kaip tai galėjo atsitikti..
Nes ir prieš metus dužo sekcijos stiklas į tris trikampius..
Gal kas galėtų paaiškint kaip tai galėjo atsitikti. Ar bent jau žino į ką būtų galima kreiptis tokiais atvejais..

O kaip stiklas turėtų dužti, gal apskritimais? Matyt nedaug dar lėkščių sudaužei :lol:

Į viršų
 Atsijungęs  

StandartinėParašytas: Pen Lap 06, 2009 6:50 pm 

Skraide - na esu ne viena lėkšte sudaužiusi, bet žinai, kai sudūžta i lygius trikampius tai man čia jau atrodo nenormalu... :?

Į viršų
 Atsijungęs  

StandartinėParašytas: Pen Lap 06, 2009 9:27 pm 
Vartotojo avataras

o kai pagalvoji apie draugę ir ji tau paskambina,..... kai netikėtai sustoji, o pro tave pralekia beprotis vairuotojas, .....kai išmeti čirvus ir pas tave ateina tavo vaikinas - tai manai normalu? :?:
Daug ką kas yra nekasdieniška mes vertinam "nenormalu" - bet sąvokos 'normalu ir nenormalu priklauso nuo mūsų suvokimo.... o juk kai kas nenormalumu laiko ir jausmus - meilę, patriotizmą, altruizmą ir pan.

Jei Tau neramu, padegink šventintą žvakę, kadagiu pasmilkyk kambarius, juos išvėdink, jei esi tikinti pasimelsk... ne tik materija mus valdo...

Į viršų
 Atsijungęs  

StandartinėParašytas: Šeš Lap 07, 2009 12:07 pm 

sutinku su tavim,Skraide :!: daug kas priklauso nuo musu suvokimo ir isitikinimo,visgi jeigu Manteai neramu tai galima atlikti namu apvalymo proceduras,kurios tai pat priklauso nuo kiekvieno supratimo,pvz as neesu krikscione,taigi nesikreipciau i kuniga,bet kas tiki sventinto vandens galia,tai gali pabandyt :idea:

Į viršų
 Atsijungęs  

StandartinėParašytas: Sek Vas 21, 2010 10:58 pm 

Noreciau pirmiausia suzinoti ar nebandei kada nors "zaisti " su lekstelemis ir adatelemis, tam kad issikviesti astralus is pomirtinio pasaulio?

Į viršų
 Atsijungęs  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimasAtsakymo rašymas Puslapis 11   [ 9 pranešimai(ų) ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: