|
.............DVASIA................Ir staiga..mums pasaulis pakrypo.. Staiga viskas pasisuko.. Rodos taip kaip..rei.. Nedrasu.., kam nors ir sakyti.. Staiga visi trys asaromis apsipyleme.. Sianakt pasikalbejome..apie 1am GMT 04/10/2009.... Kas nebetikite DVASIA ?! Mes patyreme, kad jos TIKRAI yra.. As iki siol taip aiskiai nesuvokiau.. Tik filmai, pasakojimai..rodes lyg pasakos.. Bet is esmes tikejau, kad gali buti..ir yra.. Dabar trys zmones..liudininkai.. Visu skirtingi ir nepriklausomi irodymai..apie ta pat.. Skirtingu metu ir tai patyreme, kai buvome po viena.. Kai issikalbejome, tai supratome kad FAKTAS AISKUS LABIAU NEI TAI IMANOMA !! PENKI SKIRTINGI FAKTAI IR IS JU TRYS MATYTI AKIMIS IR GIRDETI AUSIMIS.. MUMS TRIMS.. As turejau isvykti gyventi ten..is pradziu nenorejau..veliau nusprendziau vykti.. Juk dar dirbu cia.. Cia ir pasilieku !!.. NELEIDZIA ten gyventi, JOS..ARBA JI.. Mes to nezinome, kas Tai yra.... Bet kelia pastojo mums VISA JEGA.. As ir dabar esu To sujaudintas.. Suprantu dabar, kodel siandien buvau kaip nesavas..is tikro geriau - 'ikaliau', tiek kiek man neiprasta..3 gero sidro - nenorejau isvykti.. Nesupratau pats kodel..visa diena buvau lyg nesavas.. Negalejau pradeti ruostis..detis daiktu..ir tik vakare tai pradejau.. Vakare..nakti pasikalbejau su jais dviem.. Jie lauke manes siandien.. Lauktu rytoj..... Ji labai nenorejo ten gyventi..- 'KAZKODEL'..!!..ji drasesne..- jai devyniolika.. ..ji ten turi gera, jai patinkanti darba.. Tame, labai graziame mieste.. Jis zinojo kodel tvirtai nenori ten buti.... Jis vienintelis iskart suprato KAS VYKSTA.. ..jis tik penkiolikos metu..- dar netoks drasus ir jautrus.. Jis jau pacia pirma nakti, ten, negalejo miegoti.. As ten nakvojau irgi..as ten pabuvau diena..ir viena nakti.. Pamaciau TAI.. Tada nepatikejau.. Patikrinau tai.. Iskart man atrode, kad judino dvasia..- zinojau, kad zmoniu nera.. Taip aiskiai, kad aiskiau nebuna.. As apziurejau..- kodel tai vyko..?!.... Aprimau, kai neradau priezasties tam.., kai bandziau ja.. ..sugalvoti !??.. Juk gerai mokiausi fizika..esu patyres technikas.. Jis pamate kitur ir isgirdo VISA TAI.. Savo akimis ir ausimis..- kitame kambaryje.. Ji dar, kitur..- kitame kambaryje, nei mes.. Kai ka rado paimta ir kai ko, kitakart, prideta.. Ne maziau kaip PENKI IRODYMAI !!.. Trys tokie aiskus, kad aiskiau nebuna.. ..o dar ivairus keisti triuksmai.. Apie tai tik buvau girdejes.. Filmuose matyta..... Tiek pinigelio 'sukisau' i ta nama.... Ten negyvensime..  Matyt kazkodel negalima.. Mus grynu gryniausiai....isbaide..... Jis mums sake, kad ten negyvens, kad vaidenasi.. Mes su ja, nekreipeme demesio i tai.. Jis labai jautrus ir pastabus.. Bet BUTENT tik deka to jo, daznai ikyraus jautrumo, jis pirmasis ir suprato, tai KAS VYKSTA tame name.. .. Kai siandien issikalbejome..- Visi verkeme is susijaudinimo.. O kalba pradejo jis.., nes negali miegoti is baimes,..skundesi.. .. ..... Gal jie nedrebes is baimes..gal nors kiek miegos ?!.. .. ..Jie liko siai nakciai, atskirai nuo manes..tame mieste..tame name.. [[NEMIEGOJO beveik..is baimes.., nors as sakiau, aiskinau, kad nereikia bijoti..ir kodel nereikia..]] Sako geru zmoniu dvasios neskriaudzia..- gali tik pagasdinti, baidyti..... Nepaprastas ivykis gyvenime man ir jiems.. Sutikti KITA PASAULI..ISGIRSTI JI.. Nemanau, kad tai tik mums atsitinka.. Todel as liudiju !! As manau, kad tai atsitinka ir todel, kad perdaug jau mes sudaiktejome.. Tiesiog betono 'kirmelaitemis' patapome.. As tikiu, kad.. ..Yra musu artimuju, kaimynu, tautieciu ar svetimsaliu veles..dvasios..ir kartais jos, matyt, TURI ''REIKALA'', DUOTI APIE SAVE AR SAVO POREIKI, MUMS ZINOTI.. JOS GYVOS, JOS GYVENA..O MES PAGALVOJE ESAM, KAD TIKTAI MES VALDOME SI PASAULI.... Siandien pakalbejau su zmonemis, kurie nuo nematomojo pasaulio kaimynu, patyre dar 'ne tokiu' reginiu.. Ar matete juoda veidrodi..?! ..Mano namo seimininke mate..ne be reikalo jos namuose radau knygu apie 'tuos' dalykus.. Gyvenimas priverte dometis.. Mate ir daugiau.., kai ju naujame name 'gyveno' senute.. Ja mate kaimynai..vaikstant visur namo ir kiemo ribose.. Jie klause kokia senute pas jus, dar, gyvena..ar tavo mama ?! Juk daznai ji ziuri pro jusu namo langa ir vaiksto ten, kas diena.... Cia yra zmoniu [spiritualists], kurie 'isvaro' tas dvaseles ar ikalba jas, negasdinti.. Kartais pakanka kunigo..langu duru pasventinimo.. Neklausantiems dvasiu gresia pavojus !! ..Zmones tai patyre.. Viename name trys gaisrai kilo del to.. Ne del elektros ar zaibu.. Visi zinojo priezasti..- nenorejo dvaselems pasiduoti..... P.S.1 KAIP TU ZMOGAU PASIJUNTI, KAI PRIES TAVO AKIS..TAU ZIURINT..TAU GIRDINT.. IR NIEKAM DAUGIAU NAMIE NESANT, ...UZSIDARO ATIDARYTOS DURYS IR......VEL JOS ATSIDARO.. TAI REGEJAU AS..JI..JIS.. JAM ATSIDARE IR VEL SU TRENKSMU, ATSIDARE.. JAI TAIP PAT.. TIK VISIEMS, VIS KITOS DURYS.. NA O KAIP PASIJUNTI, KAI NIEKAM DAUGIAU NESANT, KA NORS PALIEKI VONIOJE.. IR RANDI VOS NE BAIGTA, KAI SUGRIZTI.. ARBA JAI..- RADO DAUG DAUGIAU NEI PALIKO.. ABU NUSTEBO..NEPRIKLAUSOMAI NUO VIENS KITO.. MUSU NUSTEBIMAI 'SUSISUMAVO' tik SIANDIEN PO PUSIAUNAKCIO.. - TAPO AISKU TIK TADA IR PATIKEJOME JUO..!! PILNATIS !!??..Ne..ne pilnatis kalta, kad ir man tai atsitiko.., nes anksciau.. O ir jam dar iki pilnaties neramu buvo.. ..As tas duris apziurejau kruopsciai..patraukinejau.. Joms judinti reikia pastangu.. As apsiraminau, nors is pat tos akimirkos pajutau, kad KAZKAS jas judina.. Isivaizduojate; ..as lyg tycia, tada kaip tik, ziurejau i tas duris.. O jos ima ir sparciai uzsidaro.. ..paskui vel atgal.. Ar JK buvo zemes drebejimas, svyravimas.. ar kas nors pan. ir ne viena diena ??!!..- NEEEEEEE!! O kas geba tualetinio tiek daug prideti prie jusu ka tik beveik baigto ruloniuko..?! Abu tai pastebejo tuoj pat po grizimo i tualeta ir nepriklausomai nuo kits kito..kai buvo po viena namie.. Ar atvirksciai..- kai palieki daug, o beveik nerandi.. Netikite.. .. .. MUMS TAI jau KAINAVO > nei DU TUKSTANCIUS SVARU.. Paliekame ta nama..nuostolis grynas..neatsiimsime.. Mes nedristame ten likti !!.. P.S.2. Kokios to priezastys ?!..: - Ar gina proteviu zeme..nama..kapus.. - Ar tame name yra KAZKAS ziauraus ivyke.. - Ar 'kazkas' nenori palikti to namo.. - Ar kad as nevykciau ten gyventi.. - Ar kad nesekme butu mums tame name.. - Ar kad gina mano gyvenima.. - Ar kad gresia kitas pavojus.. - Ar kad..dar kas nors..03;00-04/10/2009 Tring Hill-Milton keynes
|
|