Pakeisti šrifto dydį

Naujos temos kūrimasAtsakymo rašymas Puslapis 11   [ 4 pranešimai(ų) ]
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Ar esate kada kvietę dvasias?
StandartinėParašytas: Tre Vas 25, 2009 4:59 pm 
Vartotojo avataras

Atsimenu, kažkada buvo atėjusi tokia banga, kai visi kviesdavosi dvasias ( nežinau, gal tik pas mus). Na mes irgi kelis kartus bandėm, adatos ir kažkokių skaičių pagalba išsikviesti senelio sielą. Gal dabar atrodytų juokinga, bet tuo metu tikrai tikėjome ką darėm. O kaip jūs, kokių būdų prisigalvojote norėdami susisiekti su anapusiniu gyvenimu?

Į viršų
 Atsijungęs  

Pranešimo tema: Re: Ar esate kada kvietę dvasias?
StandartinėParašytas: Pir Lap 02, 2009 5:43 pm 

Porą kartų kvietėmis dvasias.. Tik patariu niekada to nebandyt, nes galima tikrai prisidirbt ir net rimtai nukentėt..
Pas mus giminėj dvasių kvietimas buvo labai populiarus užsiėmimas, todėl ir man teko tai išbandyt.. Kadangi mano mama turėjo labai stiprią energetiką tai ir aš tokią pačią paveldėjau, trbt dėl to teta pasiūlė man vėlinių naktį išsikviet dvasią.. Aš žinoma sutikau..
Šiaip šitam ritualui reikia 4 žmonių, bet mūsų buvo tik trys, bet viskas pavyko puikiai. Uždaroj patalpoj pasiėmėm baltą lapą, viską nupiešėm ir surašėm. Paiėmėm porcialianinę lėktę ir ją "sukom"..
Tas jausmas kai ateina dvasia yra nepaaiškinamas, nes atrodo lyg matai tą vėlę, šuo cypė, lojo, nes tai jam lb nepatiko..
Bet po seanco nieko blogo nebuvo, tik jaučiaus kaip išsunkta..
Kitas kartas baigės ne taip sėkmingai..
Kvietėmis su drauge dviese, bet nesugebėjom dvasios gerai išvaryt ir ji pasiliko.. Tas nutikimas buvo baisiausias mano gyvenime.. Nes galėjau netekti net gyvybės..
Todėl patariu niekada nedarykit panašių nesamonių, nes kas yra anapus, tai ne mums žinot!! ;)

Į viršų
 Atsijungęs  

StandartinėParašytas: Ant Lap 03, 2009 12:25 pm 
Vartotojo avataras

Sutinku su tavimi, kad to bandyti nevertėtų. Esu girdėjusi labai baisių istorijų, kad po tokių seansų žmonėms net tekdavo išsikraustyti iš namų.
Tik keista, nes tokie seansai patvirtina, kad visdėlto egzistuoja ir anapusinis gyvenimas.

Į viršų
 Atsijungęs  

StandartinėParašytas: Ant Lap 03, 2009 12:48 pm 

anapusis pasaulis be abejo egzistuoja,bet kaip matom mums nelabai sekasi su juo bendraut ;) o gal ir nereikia,ateis laikas ir patys ten atsidursim,tada ir suzinosim kas ir kaip :idea:

Į viršų
 Prisijungęs  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimasAtsakymo rašymas Puslapis 11   [ 4 pranešimai(ų) ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: